Visie en vaardigheden

Collectiv Kreativ is opgericht om ruimte te geven aan verbeteringen. Wij hebben het ons als doel gesteld om de omgeving prettiger en functioneler te maken. Daarnaast willen wij ervaring opdoen met het werken aan ruimtelijke projecten in samenwerking met bedrijven en overheden in de sector. De oplossingen voor de problemen waar wij aan werken moeten bovendien duurzamer zijn dan bestaande oplossingen.

Door te werken aan projecten in samenwerking met andere bedrijven en overheden willen wij erachter komen hoe problemen in de praktijk aangepakt worden. Op de universiteit leren we de weinig concrete theorie. Op de universiteit leren we veel, maar de stof wordt vaak op een abstract niveau gebracht en afgestudeerde studenten van onze faculteit geven vaak aan niet goed te weten wat hun kwaliteiten zijn. De faculteit van Ruimtelijke Wetenschappen zoekt de link met de praktijk wel degelijk en probeert dat nog steeds verder uit te bouwen. Wij denken echter dat men beter zelf de praktijk kan benaderen. Immers liggen onze interesses in ruimtelijke vraagstukken en leert men daarover het meest als het initiatief uit de persoon zelf komt. Hierbij zijn wij zowel geïntresseerd in het werken met kwantitatieve als ook kwalitatieve data.

Collectiv Kreativ is een middel waarmee wij onze universitaire, theoretische kennis kunnen toepassen op de werkelijkheid zoals dat ook in het werkveld van ons verlangd wordt. Door te leren onze kennis praktisch te gebruiken kunnen we een voorsprong opbouwen ten opzichte van onze medestudenten en kunnen we al voor ons afstuderen uitvinden waar onze interesses precies liggen.

Met Collectiv Kreativ willen we daarnaast op een ondernemende manier werkervaring opdoen en onze kennis over ruimtelijke vraagstukken vergroten. Het belangrijkste is echter dat we samen met onze partners trots kunnen zijn op het eindresultaat dat we hebben bewerkstelligd.

Wat Collectiv Kreativ voor u kan betekenen

Door gebruik te maken van de diensten van Collectiv Kreativ heeft u een creatieve en gedreven partner om mee samen te werken of om een project aan uit te besteden. Omdat de leden van het Collectiv nog bezig zijn met hun studie hebben zij een frisse kijk op bestaande problemen die zij graag met de wereld willen delen.

Het belangrijkste voor ons is dat we in de opdrachten en projecten verdieping vinden voor de studie. De beloning voor het werk dat wij doen is dan ook bespreekbaar. 

Bent u enthousiast geworden over wat wij voor u of uw project kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via dit formulier. U kunt ons mailen om meer informatie op te vragen of om een oriënterend gesprek met ons te voeren, uiteraard volledig vrijblijvend.

 

 

Onze projecten moeten bijdragen aan het verbeteren van de ruimtelijke omgeving door het aandragen van concrete oplossingen, die duurzamer zijn dan de bestaande oplossingen. Dit kunnen we doen door het gedrag van de gebruiker aan te passen, de omgeving anders in te richten of een combinatie hiervan.